HomePolitikë

Skënder Gjinushi jep dorëheqjen nga kreu i PSD-së

Skënder Gjinushi në një konferencë për shtyp ka dhënë dorëheqjen si kryetar i Partisë Social Demokrate (PSD).

“Prej 15 majit nuk e ushtroj më postin e kryetarit të PSD-së”, ka thënë Gjinushi.

Gjinushi u zgjodh kryetar i Akademisë së Shkencave me 35 vota pro dhe gjashtë kundër. 43 anëtarë të Akademisë së Shkencave votuan në total, 11 prej tyre kanë votuar me postë, ndër ta dhe Ismail Kadare.


TË NGJASHME