Lajme Sociale Teknologji

Slack vjen me risin që do t’ju “shpëtoj” të gjithëve

Slack tani oferohet edhe mundësia e errësimit të ekranit, kur përdoret në kompjuter apo laptop.

Të interesuarit për këtë ndryshim, duhet të shkojën në anën majtë të pjesës së sipërme të monitorit dhe të kërkojnë Preferences, kur të kenë klikuar në të të kërkojnë Themes dhe të zgjedhin formën që duan.

Ky sistem shumë i kërkuar, thuhet se së shpejti do të jetë i mundur edhe për shfrytëzuesit e OS.

Meqenëse ishte pëlqyer shumë në aplikacion për telefon, u kërkuar që të bëhej edhe në desktop.


Related posts

Të rinjtë shqiptarë pa angazhime, ‘vegjetimi’ në nivele alarmante

Xhensila Gotanews

Pesë gabimet që të gjitha femrat bëjnë me korrektorin

Mila

Pas tragjedisë me 39 viktima, trafikanti nga Hasi bie në “kurthin” e gazetarëve anglezë

Mila
Na Kontaktoni!