HomeTeknologji

“Solarin” celulari që nuk përgjohet

Në Britani të Madhe është prodhuar  celulari që nuk pergjohej pasi ka një nivel të lartë sigurie.

celular i quajtur “Solarin” është prodhuar nga kompania angleze “Sirin Labs” dhe ka një çmim prej 14 mijë Dollarë.

Sipas kompanisë, ky aparat celular ka siguri të nivelit ushtarak dhe u sugjerohet biznesmenëve, kjo edhe për faktin se ata kanë mundësi të përballojnë çmimin e një celularitë tillë.

“Solarin” ka një proçesor Snapdragon 810 me 2Ghz shpejtësi dhe 8 berthama, 4 GB RAM, 128 GB memorie të brendshme, 5 antena me shpejtësi të lartë interneti, kamer 23.8 mega piksel.


TË NGJASHME