HomeShëndeti

Sondazh: A duhet të detyrohen të gjithë të vaksinohen kundër Koronës?

Sondazhi Online Maariv: Përhapja e llojit Omicron e ka vënë publikun në shqetësim të ri për një shpërthim të mundshëm të virusit korona. Megjithëse shumica e popullsisë ishte vaksinuar me të paktën një vaksinë, provat mjekësore dhe gjenetike të natyrës ngjitëse të variantit mund të jenë në linjën e punës.

CEO i Pfizer vlerëson: Kjo është frekuenca me të cilën mund të kemi nevojë për një vaksinë kundër koronës.

Pas kapjes, shumë zëra u dëgjuan nga sistemi publik në përgjithësi, dhe sistemi shëndetësor në veçanti, për t’u riorganizuar në rast se zinxhirët ngjitës humbin kontrollin dhe së shpejti ne e gjejmë veten në një përkeqësim të ngjashëm me atë që na ndodhi në ditët e sotme, të mutantit Delta. 

Duhet theksuar se detyrimi i vaksinimit është një vendim që tashmë është miratuar në Austri javët e fundit, pas rritjes lokale të sëmundshmërisë Corona.

A mendoni se detyrimi i vaksinimit është një vendim që duhet të zbatohet së shpejti për të parandaluar një situatë të humbjes së kontrollit të virusit, apo është një vendim arbitrar që dëmton sërish zgjedhjen personale për të shmangur një procedurë mjekësore apo vaksinim? Votoni në sondazhin Maariv Online dhe rezultatet do të publikohen më vonë.


TË NGJASHME