Sondazh nga GotaNews.TV
A e mbështesni zëvëndësimin e taksës 100% me reciprocitetin e plotë midis Kosovës dhe Serbisë?

Sondazhi eshte i vlefshem deri me : 2020-02-29 11:00:00

PO
JO

Faleminderit që moret pjese ne këtë sondazh