Sondazh nga GotaNews.TV
Kush mendoni se ka të drejte, në debatin midis kryeministrit Rama dhe Haradinajt?

Sondazhi eshte i vlefshem deri me : 2020-02-09 00:00:00

Edi Rama
Ramush Haradinaj

Faleminderit që moret pjese ne këtë sondazh