HomeSociale

Sondazhi II i IPR: Shqiptarët kundër vendimit të opozitës…

RTV Ora në bashkëpunim me IPR Marketing, sjell rezultatet e sondazhit te dyte në nivel kombëtar për këtë vit. Ne studion e emisionit “Tempora” komentohen rezultatet nga  Antonio Noto, administratori i shoqërisë IPR Marketing, analisti i njohur Artur Zheji, drejtues i “360 gradë” dhe Dritan Hila drejtues i “Arena”. 

Pyetje: Ju jeni dakord apo jo në lidhje me vendimin e opozitës për të mos marrë pjesë në zgjedhjet lokale më 30 qershor?

52.9% e shqiptarëve thonë se janë kundër vendimin të opozitës për të mos marrë pjesë në zgjedhje. Ndërsa 37.6% e të anketuarve janë përgjigjur se janë dakord me vendimin e opozitës.

9.5% janë përgjigjur “nuk e di”.


TË NGJASHME