HomeSociale

Sondazhi, mijëra qytetarë vendosin që Ditën e Verës t’a festojnë me 17 Mars

Rreth 80 përqind e qytetarëve kanë vendosur që festimet e organizuara nga Bashkia e Tiranës t’i zhvendosin me datën 17 Mars, pasi me 14 mars priten të jenë temperaturat e ulëta dhe me reshje shiu.

Kane qenë më mijëra qytetarë që kanë marrë pjesë në sondazhin e organizuar nga Bashkia e Tiranës në rrjetet sociale, nëse festimet të mbahen ditën e enjte kur sinoptikanët kanë parashikuar temperatura të ulëtë dhe me reshje shiu apo të dielën e 17 Marsit, në kohë me diell.


TË NGJASHME