HomePolitikë

Soreca njofton përfundimet e mbledhjes së KE

Ambasadori i BE-se ne vendin tone, Luigi Soreca ka bere publike rezultatet e mbledhjes Këshillit Europian të zhvilluar një ditë më parë, ne 12 dhjetor, lidhur me solidaritetin ndaj Shqiperise pas termetit tragjik qe mori 51 jete njerezish dhe shkaterroi qindra ndertesa ne Durres, Tirane, Laç e Lezhe.

soreca

“Përfundimet e Këshillit Evropian të 12 dhjetorit 2019: “Bashkimi Evropian qëndron në solidaritet me Shqipërinë pas tërmetit të fundit. Këshilli Evropian mirëpret njoftimin e Komisionit për të ofruar ndihmë humanitare dhe për të organizuar një konferencë donatorësh”- shkruan Soreca ne nje postim ne llogarine e tij ne Twitter. 


TË NGJASHME