HomePolitikë

Soreca: Shqipëria është në zemrat tona

Ambasadori i Bashkimit Europian në Shqipëri, Luigi Soreca në një konferencë për mediat tha se vendet anëtare janë në krahë të Shqipërisë.

“Shqipëria nuk është afër vetëm gjeografikisht, por është edhe në zemrat tona. Solidariteti është në zemër të BE. Ne do qëndrojmë në krahë të njëri-tjetrit. Ne e dimë se shqiptarët janë popull i fortë dhe rezistues. BE është me ju dhe do qëndrojmë me ju për të ndihmuar që të rikuperohet nga kjo situatë”-tha ai.


TË NGJASHME