HomePolitikë

Soreca takon kreun e KED: Gjykata Kushtetuese, funksionale sa më shpejt

Ambasadori i BE-së, Luigi Soreca ka takuar sot  kryetarin e Këshillit të Emërimit të Drejtësisë Ardian Dvorani. Soreca shprehet se thelbësore është që Gjykata Kushtetuese të jetë funksionale sa më shpejt të jetë e mundur.

‘Sot takova kryetarin e KED ArdianDvorani për tu informuar për fazat përfundimtare të punës së Këshillit për përzgjedhjen e kandidatëve për Gjykatën Kushtetuese dhe Inspektoratin e Lartë të Drejtësisë në kontekstin e reformës së drejtësisë.

Është thelbësore që Gjykata të jetë funksionale sa më shpejt të jetë e mundur’, shkruan Soreca në twitter.


TË NGJASHME