HomePolitikë

Soreca thirrje qytetarëve: Të dëgjohet ftesa jonë për mjedis politik konstruktiv

Ambasadori i BE në Shqipëri, Luigi Soreca pas vizitës së zyrtarit të lartë të Brukselit, Christian Danielsson, nëpërmjet një statusi në twitter bën thirrje që të dëgjohet ftesa për rivendosjen e një mjedisi politik konstruktiv.

Shpresoj që të gjithë qytetarët e Shqipërisë, që ftesa jonë për të rivendosur një mjedis politik më konstruktiv, të mos mbetet i padëgjuar. Ky është një mision i përbashkët kombëtar “. Danielsson përfundon një vizitë shumë intensive dhe konstruktive një-ditore në Tirana”

 


TË NGJASHME