HomePolitikë

Sot afati i fundit, PS dorëzon listat e anëtarëve të KZAZ-ve

Pas njoftimit nga Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve, Partia Socialiste nuk ka humbur kohë dhe ka dorëzuar listat me kandidatët për komisionerëtKZAZ-ve.

PD dhe LSI nuk kanë marrë akoma asnjë vendim për të dërguar emrat e tyre pranë KQZ-së, ndërkohë që ende nuk kanë dhënë një qëndrim zyrtar nëse do të marrin pjesë në zgjedhjet e qershorit.

Paraditën e sotme në një konferencë për shtyp zëdhënësja e KQZ, Drilona Hoxhaj bëri me dije se sot përfundon afati që partitë politike të depozitojnë listën e kandidatëve për komisionerë të nivelit të dytë, KZAZ-të.


TË NGJASHME