HomePolitikë

Spartak Braho paralajmëron: “Nesër vrítet ky deputet i PD-së, me këto iniciale”

Ish-deputeti Spartak Braho gjatë një interviste pak më parë ka paralajmëruar se nesër me datën 8 janar do të ketë dhúnë dhe madje ka shkuar edhe më tej, duke bërë të ditur se sipas informacioneve që ka do të vrítet një deputet i PD-së.

“Mos keni asnjë iluzion që nuk do të ketë dh u në, ka ardhur nga dhu n a , ka jetuar me dh u në n, e do ta mbullë se ku e di ai, po përsëri me dh u n ë. Është dh u na e ushtruar mbi të përndjekurit politik, në zgjedhjet 96, grushti shtetit ’98, e ky njeri është mësuar me d hu nën. Unë kam thënë se PD është deshtament i lindur nga dhu n a, ka taborrin e vet të dh u nës, është ushqyer nga teoria e Berishës se me anë të hunës mund të arrihet gjithçka”, tha Braho,

Gjatë intervistës për në “Top News”, ish-deputeti socialist deklaroi se mund të ketë skenarë vrásje, që mund të përfshijnë edhe një deputet, ndërsa dha inicialet e deputetit që mund të jetë víktimë.

“Mos të keni iluzion se nuk do të ketë d hun ë. Do të ketë nga këta që edhe nuk përmbahen, nga të dhënat që kam unë mund të ketë edh v r a s je. Një personalitet deputet, me inicialet…, rrezikon të vritet nesër. Berisha nuk bën dot pa gják. E.A, të ruhet, këtë këshilli i jap të ruhet nesër. Janë situata që dalin nga k o ntrolli që dalin nga jashtë një shenjë duhet e dalin jashtë, edhe ai nuk e ka problem se e thotë si me Azem Hajdarin që nuk e vr av a unë, por Izet Haxhia”, tha ai.

I pyetur se ku ka i ka këto informacione, Braho nuk dha detaje, por paralajmëroi deputetin që të ruajë krahët.
“Mos kenë iluzione, ore do të kenë dhunë, ata që do të rrethojnë SAli Beirshën nuk mbahen, do të ketë dhúnë , nuk mbahen ata, i ka karikuar njerëzit, në këtë konteskt unë parashikoj që do të ketë vi kt i ma. Nga burimet e mia unë parashikoj që një E.A do të ketë një goditje pas shpine”, theksoi Braho.


TË NGJASHME