HomeLajmi i Fundit

Spërkatje me helikopter në kryeqytet?! Përgjigjet Rama

edi-rama

Në lajm në rrjetet sociale po qarkullonte se në orën 23:30 do të niste një aksion me helikopter për spërkatjen nga qielli në kryeqytet, në kuadër të masave kundër koronavirusit.

Në një intervistë për ‘Opinion’ Rama ka reagura duke thënë se është e çuditshme që si në rastin e tërmetit, këto lajme programohen të ndodhin në 23:30.

“Është e çuditshme, që të njëjtën njerëz bëjnë këto lajme dhe zgjedhin 23:30. Sikur Shqipëria të kishte helikopter që dilnin në 11 e gjysmë për spërkatje, atëherë do ishit për të bërë biseda të tjera sot.”, tha Rama.