HomeModa

Stili i vjeshtës pa gabime, kombinoni çantën dhe këpucët

Rregulli që këpucët dhe çanta patjetër duhet të kenë ngjyrë të njëjtë këtë herë ka dalë në modë.

Ikonat e modës dhe blogistet kanë përsosur kombinimin e këpucëve dhe çantës, tani mund ta bëni edhe ju!

Lozni me ngjyrat, le të jetë çanta në nuancë të ngjashme me bluzën, ose këpucët në nuancë me xhaketën, pra nuk është e domosdoshme që të përshtaten me asnjë rrobë, nëse nuk keni veshur rroba me më shumë se tri ngjyra.

Megjithatë, nuk duhet ta teproni dhe që të mos ju ndodhë kjo gjë, gjeni inspirimin tuaj.


TË NGJASHME