HomeLajme

“STOP KRIMI”, agjensia investigative ndihmon me mijëra njerëz në nevojë!

Agjensia investigative e Stop Krimit, është e  vetmja  që ndihmon njerzit në nevojë.

 

Agjensia stop krimit, me drejtorin Fatmir Sena, ka organizuar  një konferenc me përmasa të mëdha e në pranin e mediave.
e cila ka shfaqur hapur funksionin  e saj  ku i ka ardhur ne ndihmë qindra personave me nevoje dhe i eshte pergjigjur cdo thirrje nga mediat për ndihmë.
Fatmir Sena shprehet se  është gjithmonë i gatshëm të kontribuojë p?r çdo lloji rasti.

Konferenca pati të pranishëm persona përfaqesues nga shumë shtete si Greqia, Italia Franca e shume të tjera.

#STOPKRIMI
#STOPKORRUPSIONI #STOPDHUNESNDAJFEMRAVE


TË NGJASHME