HomeModa

Street Style nga Java e Modës në Londër

Thjeshtësia është fjala kyçe e veshjeve dhe stileve që na vijnë nga fashionistat dhe influencers, ndaj përgatituni të shihni 7 trendet më interesante dhe kombinimet që mund t’i bëjmë në përditshmëri këtë sezon. Nëse ka një gjë që mezi presim nga Java e Modës në Londër është të njohim trendet më të mëdha që vijnë nga street style!

Lëkura kafe

Kombinimi i dizajneve të ndryshme

Çizmet deri te kyçi

Fustanet në ngjyrë të bardhë

Çantat e kuqe

Kominoshet

Mëngët e mbledhura


TË NGJASHME