HomeSociale

Studentët e Juridikut bllokojnë hyrjen e fakultetit me karrige

Një grup studentëshFakultetit JuridikUniversitetit të Tiranës kanë bllokuar hyrjen e godinës.

Ata janë ngujuar brenda dhe kanë vendosur karrige në derë për të penguar hyrjen.

Nuk dihet pse është bllokuar hyrja pasi ka studentë që duan të zhvillojnë mësimin, ndërkohë që aty pedagogët dhe stafet zhvillojnë aktivitetin e tyre.

Një pjesë e tyre kanë deklaruar për mediat se do të qëndrojnë aty deri të dielën.


TË NGJASHME