HomeLajme

Studentët i rikthehen protestës te Ministria e Arsimit

Ata po i kthehen protestave në vendin ku nisi protesta studentore, për ta çuar atë deri në fund.

Studentët goditën me vezë dhe bojra Ministrinë e Arsimit.


TË NGJASHME