HomeSociale

Studentët marshojnë drejt FSHN-së

Studentët kanë ndryshuar drejtimin e tyre, ata po marshojnë drejt fakultetit të Shkencave të Natyrës.

Pas nisën protestën para godinës së ministrisë së Arsimit ku hodhën tymuese, dogjën fletët e paktit për universitetin, dhe thyen xhamat e kësaj godine, ata janë nisur drejt fakultetit të Shkencave të Natyrës.

Studentët thonë se nuk janë aplikuar kërkesat e tyre.


TË NGJASHME