HomeLajme

Studentët mbledhin firmat kundër Ligjit për Arsimin e Lartë

Një nga kërkesat e studentëve shqiptarë që dolën në protesta ishte edhe anulimi i Ligjit të Arsimit të Lartë.

Studentët e InxhinierisëNdërtimit dhe Arkitekturës kanë ndërmarrë një nismë ligjore për shfuqizimin e ligjit të Arsimit të Lartë me anë të mbledhjes së firmave.

Peticioni që po firmoset sot tek Inxhineria dhe Arkitektura, aty ku mori jetë edhe protesta studentore dhe  pritet të përhapet në të gjitha Fakultetet e tjera.

 

 


TË NGJASHME