HomeTeknologji

Studimi “Facebook”, këta njerëz kanë vetëvlerësim të ulët

Njerëzit që postojnë foto dhe video nga palestra kanë probleme psikologjike dhe vetëvlerësim shumë të ulët.

Sipas studiuesve, njerëzit të cilët priren të postojnë foto dhe video të ushtrimeve në palestër, janë narcistë. Qëllimi i tyre kryesor është të mburren.

Për të arritur në këto përfundime, u studiuan 555 përdorues të Facebook-ut.

“Narcistët postojnë shpesh mbi arritjet e tyre. Kjo gjë motivohet nga nevoja e tyre për vëmendje dhe vlerësim nga komuniteti i Facebook-ut.”.

Por, numri i madh i pëlqimeve, nuk do të thotë patjetër se çdo njeri i pëlqen këto ‘postime plot mburrje’.

Prandaj mos postoni më foto nga palestra. Miqtë tuaj do t’ua dinë për nder!

Image result for foto nga palestra

TË NGJASHME