HomeSociale

Studiuesi i huaj shkruan për negociatat: “Djalli” qëndron tek këto tre detaje

Milan Nic, kreu i programit të Evropës në Institutin e Politikave GLOBSEC në Bratislavë, pjesë e Këshillit Gjerman për Marrëdhëniet me Jashtë, shkruan se Maqedonia Veriore po mbetet prapa në procesin integrues për shkak të Shqipërisë.

Në një postim në Twitter, ai shkruan se kryeministri Edi Rama ka rënie të besueshmërisë në Berlin.

“Një tradhti për Ballkanin nga ana e BE-së. Djalli fshihet në detaje dhe nuk ka të bëjë asgjë me Maqedoninë e Veriut. Pikat kyçe: 1- Rënia e besueshmërisë për Edi Ramën në Berlin, 2- Politika e koalicionit gjerman, 3 Maqedonia si ‘dëm kolateral’ për të blerë kohë për Shqipërinë”, shkruan Nic në Twitter.

0b841d49-0d71-4849-b7c6-97dfe0ffe6e8

German Council on Foreign Relations është think-tank kryesor në Gjermani.


TË NGJASHME