HomeShëndeti

Sy të lodhur e rrath të zinj, provoni këtë maskë në shtëpi

Duke ndenjur me orë të gjatë para kompjuterit , sytë tanë kanë tendencë të ndjehen të lodhur dhe të duken të fryrë. Por jo vetëm kaq gjithashtu shkaktohen rrudhat edhe rrathët e zinj nën sy.

Përdorim shumë kremra e maska të shtrenjta edhe nuk kanë asnjë rezultat. Mos u mundoni më ne kemi zgjidhjen me një produkt shumë të thjeshtë e pa kosto që mund të gjendet në shtëpit e të gjithëve.

Merrni një kastravec prisni dy feta të holla gjysmërrethore edhe i vendosni nën sy. Kastraveci i bën në çast sytë të ndihen të shplodhur e të qetë. Ai është i pasur me vitaminë C e cila promovon rritjen e qelizave të reja dhe përmirëson elasticitetin e lëkurës. Provojeni edhe do mbetëni të kënaqur.

27 Ways to Get Rid of Dark Circles and Bags Under Eyes | MYSA

TË NGJASHME