HomeShowbiz

Sylvester Stallone gjen “sozinë” e tij në Memaliaj! Nuk do ta besoni se për cilin bëhet fjalë…

Sylvester Stallone është një ndër aktorët që tashmë të gjithë e njohim. Ajo që nuk dinim rreth tij është ngjajshmëria me një tjetër aktor të njohur, shqiptar. Bëhet fjalë për figurën e njohur të humorit, Agron Llakaj.
Ka qenë vetë Agroni ai i cili ka publikuar një foto krahasuese, ku për hir të së vërtetës nuk shihet ndonjë ndryshim i madh midis tij dhe Stallones. Përtej shakasë, kjo ngjajshmëri është konfirmuar edhe nga komentuesit të cilët janë surprizuar me pamjen “rinore” të Agronit.
Po ju a shihni ngjajshmëri ndërmjet tyre?

https://www.instagram.com/p/B7V10WCgP8g/?igshid=1i5jptbcpmvrt


TË NGJASHME