Tag : barcelona

Botë Kulturë Lajme Lifestyle

Qytetet më të mira në botë për vitin 2019

Mila
Londra mundi Parisin, Nju Jorkun dhe Tokion duke u renditur qyteti më i mirë në botë për vitin 2019. Kryeqyteti i Mbretërisë së Bashkuar erdhi
Na Kontaktoni!