Hadid, rekord ne stil

 Duket e lehtë në fakt, një veshje e gjitha me të zeza mbetet klasike, shik dhe që nuk i kalon koha kurrë. Por mungesa e ngjyrave mund të bëhet e... Lexo më tepër

24/07/2018 - 11:47 am