Tag : lumturi

Lajme Lifestyle Shëndeti Sociale

Sekreti për lumturi: ju nevojitet vetëm pak zemërgjerësi

Mila
Paguajani mikut kafen sepse, sipas shkencës, kështu do të lumturoheni. Ekonomistët nga Universiteti i Cyrihut kanë demonstruar se veprimet zemërgjere janë çelësi për një disponim
Lajme Lifestyle Sociale

Arsyet e provuara shkencërisht pse partnerët fillojnë t’i ngjajnë njëri-tjetrit

Mila
Ju me siguri keni vënë re lidhjen e fortë dhe ngjashmërinë e madhe që kanë çiftet të cilët kanë vite që janë së bashku.  Bright
Na Kontaktoni!