Tag : raport

Aktualitet Lajme Sociale

Raporti i OKB: Ndotja e ajrit, Shqipëria tejkaloi emetimet me 82%

Mila
Një raport i Këshillit Ekonomik dhe Social pranë Kombeve të Bashkuara tregon se Shqipëria raportoi një tejkalim të emetimeve të shifrës së oksideve të azotit me 82
Botë Lajme Sociale

Raporti i fundit për lindjet nëpër botë befason studiuesit

Mila
Sipas gjetjeve të raportit të ri, të publikuar në revistën shkencore “Lancet”, pothuajse gjysma e shteteve të përfshira në studim janë duke u përballur me
Na Kontaktoni!