Tag : vendimi

Aktualitet Lajme Sociale

Punësimi i studentëve në administratë: Pozicioni, përzgjedhja dhe dokumentet

Mila
Këshilli i Ministrave ka miratuar gjatë mbledhjes së djeshme vendimin për punësimin e 1 mijë studentëve ekselentë në administratën publike, pa konkurs. Vendimi është miratuar
Aktualitet Lajme

Vendimi i studentëve: Protestë deri të premten, aksioni vijon në janar

Mila
Studentët kanë marshuar edhe këtë të mërkurë në drejtim të Kryeministrisë. Sot studentët kanë nënshkruar një peticion sipas të cilit vendosin që të bojkotojnë auditorët
Na Kontaktoni!