HomePolitikë

Takimi me Metën, Kokëdhima: Nuk ka rëndësi data e re, por…

Pas përfundimit të takimit me presidentin Ilir Meta, kreu i partisë “Zgjidhja” Koço Kokëdhima u shpreh se nuk është e rëndësishme një datë e re zgjedhjesh, por që ato të jenë demokratike, ndërsa u kërkoi partive politike të reflektojnë për situatën.

Edhe njëherë unë dua të konfimoj këtu që nuk është thelbësore thjeshtë një datë e re, por duhet të shkojmë në zgjedhje me stadarte. Nga ky moment duhet që të gjitha palët të reflektojnë, me qëllim që të demokartizohen, qeverisja, zgjedhjet, partitë dhe ti kthehet sovranitetin popullit’, u shpreh Kokëdhima.

Ky takim erdhi në kuadrin e konsultimeve që kreu i shtetit ka marrë me partitë politike për të vendosur një datë të re zgjedhjesh, pas anulimit të 30 qershorit.


TË NGJASHME