HomeShowbiz

Të famshmit që nuk i njohim me emrin e vërtet

Disa aktorë dhe këngëtarë parapëlqejnë të përdorin emra arti apo shkurtime te emrave të tyre. Disa  na paraqiten me nofkat e fëmijërisë apo vënë emrat e idhujve të vet. Ja disa prej tyre:

Lana Del Rey  në të vërtetë quhet  Elizabeth Woolridge Grant,  e dikur ka përdorur dhe emrin e saj të shkurtuar, Lizzy Grant

Lady Gaga quhet Stefani Joanne Angelina Germanotta

Nicolas Cage është Nicholas Kim Coppola, e ndërroi mbiemrin që të mos e lidhnin me xhaxhain e tij të famshëm, Francis Ford Coppola.

Tom Cruise  është Thomas Cruise Mapother IV

Freddie Mercury në dokumente rezultonte Farrokh Bulsara

Sophia Loren — Sofia Villani Scicolone

Winona Ryder — Winona Laura Horowitz

Vin Diesel — Mark Sinclair

Ben Kingsley — Krishna Pandit Bhanji

Miley Ray Cyrus — Destiny Hope Cyrus


TË NGJASHME