HomeSociale

‘Të gjithë për Korçën’, Endri dhe Stefi Prifti bëjnë gjestin human për banorët e prekur nga tërmeti

Ndihmës ndaj banorëve të Korçës i janë shtuar edhe figura publike. Vëllezërit korçarë Endri dhe Stefi Prifti do të organizojnë një koncert bamirësie dhe fitimet nga biletat do t’ua japin familjeve të pastreha të fshatit Floq.

Të gjithë Për Korçën” do të titullohet koncerti maratonë i cili do të zhvillohet në Korçë në 13 qershor.

Në skenë do të ngjiten dhjetëra artistë ndërsa paralelisht me të do të zhvillohet edhe një fushatë sensibilizuese për mbledhjen e donacioneve nga Shqipëria dhe Diaspora.


TË NGJASHME