HomeShowbiz

Të gjithë po flasin për gjestin romantik të Ed Sheeran për gruan e tij

Ed Sheeran, i cili u martua në fshehtësi  pak para Krishtlindjeve, thuhet se i ka vendosur një lokali emrin e bashkëshortes.

Sipas një burimi, fqinjët mund të shohin varur mbi derën e lokalit shenjën e madhe 4.5 metër e cila lexon “Lock Lancaster” . Emri i ri i plotë i gruas së tij është Cherry Lancaster Seaborn.

Lokali duket i mrekullueshëm, është direkt në mes të pronës së tij. Është ëndrra e çdo mashkulli dhe ai është padyshim i vendosur ta bëjë dhe gruan e tij pjesë të saj duke i vendosur emrin e saj.” shton burimi.
“Shenja është masive, gjë e cila erdhi si një surprizë, por të gjithë janë të lumtur që kanë Edin këtu dhe ai gjithmonë ka qenë një fqinj i përsosur”.


TË NGJASHME