HomeModa

Të ngrohta dhe në trend: Xhemper-fustanet më të bukura për këtë sezon

Të ngrohta, moderne, praktike xhemper-fustanet janë ideale për vjeshtën romantike dhe sezonin e dimrit.

Xhemper-fustanet e ngrohta dhe trendi me modelet e viteve shtatëdhjetë janë kthyer këtë sezon në qindra stile, modele, ngjyra dhe printe që i bëjnë pjesë rrobash super të gjithanshme të cilën mund ta vishni për çdo rast, të kombinuara me çizme gjysmë të thella, sandale apo atlete.

Posaçërisht do të duken mirë me çizme me taka të larta apo me çizme me taka të rrafshëta.

Po ju japin disa propozime se si t’i vishni këtë sezon.


TË NGJASHME