HomeLajme

Të njihesh pa thënë asnjë fjalë, historia e çiftit italo-anglez që u dashuruan falë Google Translate

Gjuha e komunikimit nuk përbën më problem për të dashuruarit. Një çift përdori përkthyesin e Google për të qëndruar bashkë, pavarësisht se nuk flisnin të njëjtën gjuhë.

Chloe Smith, 23 vjeç nga West Midlands dhe i dashuri i saj Daniele Marisco, 25 vjeç nga Italia, u takuan për herë të parë në një klub nate në Ibiza, dy vite më parë. Jo vetëm që nuk dëgjonin dot njëri-tjetrin për shkak të muzikës së lartë, por nuk mund të flisnin as edhe një fjalë të së njëjtës gjuhë.

Pic by Caters News - (Pictured: One of the first pictures the couple ever had in Ibiza.) - A couple have praised Google translate for their blossoming romance after the pair fell in love despite not speaking the same language.Chloe Smith, 23 and her now boyfriend, Daniele Marisco, 25 from Naples, Italy, first met at a nightclub in Ibiza - and not only could they barely hear one another above the techno music but they also couldnt speak a word of the same language. But after falling in love at first sight, the couple, soon realised they could communicate through using a Google translator and watching videos with subtitles. Now, two years later, Chloe and Daniele, have learnt to speak both Italian and English in a bid to ensure their relationship lasts. They are now living together in Streatham, London where Chloe is a makeup artist and Daniele is a bartender in an Italian restaurant. The pair are now sharing their story to show others that relationships can work, even when theres a language barrier. SEE CATERS COPY

Pasi ranë në dashuri me shikim të parë, çdo problem mund të zgjidhej. Ata kuptuan se mund të komunikonin përmes “Google Translate” dhe duke parë video me titra.

Sipas Daily Mail, çifti tanimë jeton së bashku në Londër, ku Chloe punon si grimiere, ndërsa Daniele si barist në një restorant italian. Ata kanë mësuar të flasin italisht dhe anglisht për të siguruar jetëgjatësinë e marrëdhënies së tyre.

Pic by Caters News - (Pictured: Chloe soon became part of the family, after spending almost two years in Naples) - A couple have praised Google translate for their blossoming romance after the pair fell in love despite not speaking the same language.Chloe Smith, 23 and her now boyfriend, Daniele Marisco, 25 from Naples, Italy, first met at a nightclub in Ibiza - and not only could they barely hear one another above the techno music but they also couldnt speak a word of the same language. But after falling in love at first sight, the couple, soon realised they could communicate through using a Google translator and watching videos with subtitles. Now, two years later, Chloe and Daniele, have learnt to speak both Italian and English in a bid to ensure their relationship lasts. They are now living together in Streatham, London where Chloe is a makeup artist and Daniele is a bartender in an Italian restaurant. The pair are now sharing their story to show others that relationships can work, even when theres a language barrier. SEE CATERS COPY.

Chloe dhe Daniele përmirësuan komunikimin pa marrë asnjë mësim, por thjesht duke folur me njëri-tjetrin. Shoqëria e tyre mendoi se kjo marrëdhënie nuk do të zgjaste dhe se ishte thjesht një fiksim pushimesh. Por ata u provuan të gjithëve të kundërtën, duke besuar në dashurinë e tyre./revistaliving/


TË NGJASHME