HomeLifestyle

Të paguash për diçka dhe të zhgënjehesh si këta njerëz

Ne jetojmë në një epokë të konsumit dhe shpesh bëjmë blerje të panevojshme. Ndonjëherë e bëjmë sepse duam diçka, herë të tjera kjo ndodh falë tregtarëve. 

Pavarësisht nga çfarë, blerja do të thotë lumturi ose dhimbje koke për disa, ndërsa të tjerët bëjnë e gjejnë ironi dhe të qeshura në të.

Ne kemi futur veten në situata kur një blerje nuk i plotëson pritjet tona, prandaj jemi të sigurt që do të gjeni veten në këto histori si këta njerëz.


TË NGJASHME