HomeShowbiz

Të pandarë gjatë gjyqit, Johnny Depp në lidhje me avokaten e tij

Aktori 59-vjeçar thuhet se ka krijuar një lidhje me avokaten Joelle, 37 vjeç, pasi ajo punoi me të në çështjen e shpifjes kundër gazetës The Sun në vitin 2018.
Një burim i tha Us Weekly: “Kimia e tyre është jashtë çdo parashikimi. Është serioze mes tyre. Ata janë bërë për njëri-tjetrin”.

Ylli i Pirates of the Caribbean, i cili më parë ishte i martuar me aktoren e Aquaman, Amber Heard, humbi çështjen e shpifjes kundër tabloidit britanik, por fitoi një çështje shpifjeje kundër ish-gruas së tij Amber Heard, në të cilën ajo pretendonte se ishte një víktimë e abùzimit të dyshuar në familje gjatë gjithë martesës së tyre.

Burimi vuri në dukje se ndërsa Joelle, e cila nuk punoi në çështjen e tij të shpifjes, nuk kishte asnjë detyrim “profesional” për të qenë e pranishme në seancën dëgjimore në qershor, ajo mori pjesë në sallën e gjyqit të Virxhinias për të treguar “mbështetjen” e saj për Johnny dhe pretendoi se dyshja ishin “takuar” në dhomat e hoteleve në ditët e para të romancës së tyre.

Burimi i tha Us Weekly: “Nuk kishte asnjë detyrim profesional për të qenë atje. Ishte personale. Ajo donte të tregonte mbështetjen e saj. Johnny dhe Joelle’ u takuan në mënyrë diskrete në dhomat e hotelit gjatë fazave të hershme të gjyqit të famshëm.”

Pra nuk është Camille Vasquez, por Joelle!/ GOTA NEWS ALBANIA


TË NGJASHME