HomePsikologji

Të zymta por mbresëlënëse/ Ky është artisti që demaskoi vlerat e shoqërisë reale

Një artist argjentinas, i njohur me pseudonimin Al Margen zbulon anët më të këqija të shoqërisë sonë, duke na bërë të ndalemi dhe të mendojmë për të. 

E vërteta e pamëshirshme të godet nëse shikon këto kryevepra. Ne dimë vetëm disa fakte rreth Al Margen: ai ose ajo është i martuar dhe jeton në Buenos Aires.

Dëshirojmë të bëni një udhëtim përmes punëve të këtij artisti. Paralajmërim: ju do të zhyteni në errësirën e veseve njerëzore, por nuk do të jeni në gjendje t’i rezistoni madhështisë së artit.


TË NGJASHME