HomeShowbiz

Tekashi 6ix9ine do të punojë me dy albume tani që u lirua nga burgu

Tekashi 6ix9ine tani është jashtë burgut për shkak të COVID-19 që ndikon potencialisht në shëndetin e tij. Ndërsa nuk ka asnjë konfirmim që reperi “GUMMO” e mori virusin, ekziston konfirmimi se ai do të kalojë katër muajt e ardhshëm në shtëpinë e tij.

Po çfarë do të bëjë tjetërreperi? Sipas avokatit të tij, muzikë. Portali Complex foli me avokaten e 6ix9ine Dawn Florio i cili zbuloi se reperi ka një përparim me projektet dhe do të shkojë në punë dhe do të fillojë të lëshojë muzikë.

“Ai duhet të nxjerrë një album spanjoll dhe një album anglez. Pra, kjo është ajo për të cilën do të punojë, “tha Florio.

Ajo shprehet se paradhënia vlen “miliona dollarë” dhe se ato albume do të dalin sa më shpejt të jetë e mundur.

“Ne në fakt po përpiqeshim të zbulonim logjistikën se si do të funksionojë kjo”, tha Florio. “Është më e vështirë për shkak të koronavirusit, sepse nuk dëshiron që njerëz të panjohur të hyjnë për të krijuar një studio ku ai do të jetë.”

6ix9ine gjithashtu mund të kthehet në mediat sociale.

©Tatani/GotaNews


TË NGJASHME