HomeSociale

Tela me gjemba dhe…Policia rrethon ndërtesën e Parlamentit

Ka nisur rrethimi me tela me gjemba dhe kangjella portative tek ndërtesa e Parlamentit.

Forca të shumta policie janë dislokuar në zonë në pritje të protestës së tetë kombëtare të opozitës. Policët janë siguruar që me vete të kenë edhe kundra-gaz.

Sipas Partisë Demokratike, mbi 70 mijë persona po vijnë nga rrethet për të protestuar, duke mos përmendur këtu protestuesit nga qarku i Tiranës, zona më e populluar në vend.

Nga fotot e siguruara nga LSA, tek Parlamenti janë dislokuar edhe autobote me ujë.

proteste8qershor (10)
proteste8qershor (1)
proteste8qershor (2)
proteste8qershor (3)
proteste8qershor (4)
proteste8qershor (5)
proteste8qershor (6)
proteste8qershor (7)
proteste8qershor (8)
proteste8qershor (9)


TË NGJASHME