HomeTeknologji

Televizori që bëhet rul si letër, gati për shitje

LG ka pranuar se në vitin 2019 mund të fillojë shitjen e televizorit të cilit i bëhet ekrani rul, si të ishte letër.

Veç kësaj, LG do të prodhojë edhe TV 65 inç, të cilët mund të ndryshojnë lartësinë e të përshtaten me përmasat e videos që po luhen.

Materiali OLED që po përdoret tani për ekrane është shumë më fleksibël dhe lejon mundësi të shumta. Këto priten të jenë disa nga risitë kryesore në panairin e përvitshëm të pajisjeve elektronike, CES 2019, që mbahet në Las Vegas, SHBA.


TË NGJASHME