HomeModa

Tendencat e vjeshtës për zbukurimin e thonjve

Kur bëhet fjalë për thonjtë, gjithmonë kërkohet diçka e re, diçka më ndryshe, diçka më në trend. Zakonisht thonjtë nuk konsiderohen të përfshirë me të madhe në trend, por së fundmi kjo ka ndryshuar në mënyrë drastike.

Çfarë dizajni do t’i shkonte më tepër thonjve të vjeshtës? Ndërkohë që ju mendoheni, po ju tregojmë trendin më të fundit. Thonjtë si zhguall breshke!

Bëhuni gati të shihni Instagram-in e poshtuar nga thonj të tillë!

Nuanca të ndryshme të ngjyrës kafe, që të kombinuara bashkë, të japin përshtypjen e një printi leopardi, por jo! Kësaj here, frymëzohemi nga breshka!

Thonjtë do të duken chic, dora e pastër dhe mbi të gjitha, askush tjetër në atë tavolinë s’do t’i ketë si të tuat!

Nëse jeni minimalistë, zgjidhni këtë!

Ja një tjetër opsion për besniket ndaj thonjve french!


TË NGJASHME