HomePolitikë

Mbyllet protesta/ Tension e përplasje në 4 orë protestë, turma zhvendoset drejt PD

Pas katër orësh para Kryeministrisë dhe Parlamentit, protestuesit e opozitës janë drejtuar drejt selisë së Partisë Demokratike.

8103050a-3c1a-4c9a-a1be-79f001a41421

Policia ka hedhur disa herë gaz lotsjellës në drejtim të protestuesve përgjatë dy orëve tek Parlamenti, ndërsa protesta 1 orëshe tek Kryeministria ishte përgjithësisht se qetë.


TË NGJASHME