HomeLajmi i Fundit

Tenton të hyjë me forcë te Krimet e Rënda, shoqërohet në polici

Një person ka tentuar të hyjë te Krimet e Rënda, por është kapur dhe shoqëruar në polici nga Forcat Shqiponja.

Ende nuk dihet shkaku i tentativës së tij.