HomeSociale

Tërmet i fortë në vend, banorët në panik

Lëkundje të forta tërmeti janë regjistruar mëngjesin e sotëm në vend. Epiqendra ka qenë në Korcë, ndërkohë që goditja e parë është shoqëruar edhe nga katër të tjera, të forta.

Banorët tregojnë se kanë përjetuar panik të madh, pasi goditjet kanë qenë shumë të forta, aq sa janë lëkundur gjithë orenditë nëpër banesa.

Goditja më e fortë ka qenë me magnitudë 5.3 dhe pastaj lëkundjet kanë ardhur duke e pakësuar forcën goditëse.

Shume prej tyre kanë dale jashtë . Për fat nuk raportohen dëme.

termete

TE DHENAT

Data: 01/06/2019

Ora: 04:56:40

M=3.2

Place: 17 Km J Korce

40.47° N, 20.78° E

Thellësia: 4 KM

Data: 01/06/2019

Ora: 04:51:57

M=4.7

Place: Nikolice, 15 Km J Korce

40.47° N, 20.81° E

Thellësia: 13 KM

Data: 01/06/2019

Ora: 04:43:28

M=3.7

Place: 18 Km J Korce

40.44° N, 20.76° E

Thellësia: 3 KM

Data: 01/06/2019

Ora: 04:33:11

M=5

Place: Mollas, 16 km J-P Korce

40.47° N, 20.67° E

Thellësia: 18 KM

Data: 01/06/2019

Ora: 04:26:17

M=5.3

Place: Floq,15 Km J-P Korce, ( Paraprake )

40.47° N, 20.71° E

Thellësia: 14 KM


TË NGJASHME