HomeSociale

Tërmeti, akoma 11 të zhdukur në Durrës

Janë të paktën 11 persona të zhdukur që po kërkohen në Durrës nga forcat e shpëtimit.

7 persona po kërkohen në lagjen numër 17 pranë Kryqit të Kuq dhe 4 të tjerë në lagjen numër 6, pranë lokalit të njohur “Barons” i cili në fakt nuk ekziston më.

Pallati 6-katësh ku ndodhej lokali është fundosur dy kate. Dy persona raportohet se janë gjallë por nuk janë nxjerrë ende.


TË NGJASHME