HomePolitikë

Tërmeti/ Nga krevatet portativë te gjeneratorët, ja kërkesa që Shqipëria ka bërë në NATO

Pas tërmetit tragjik në vendin tonë, me viktima të shumta në numër, qindra të lënduar dhe mijera banesa të dëmtuara, qeveria shqiptare i është drejtuar me kërkesë zyratre NATO-s, për ndihmë në përballimin e pasojave të tërmetit. 

Vetë NATO në faqen e saj zyrtare ka publikuar kërkesën që i është adresuar asaj nga Shqiperia.

Mes listës së gjatë të kërkesave për ndihmë, renditet gjithçka që i duhet qeverisë për të përballuar këtë situatë. Në kërkesë përfshihen që nga tendat, mjetet e ndihmës së parë, krevate portative, gjeneratorë, ushqime, mjete për fëmijë, mjete teknike që shërbejnë për kërkime e të tjerë.

1
2
3

Ja linku ku vete NATO ne faqen e vet zyrtare ka postuar kerkesen e bere nga Shqiperia:


TË NGJASHME