HomePsikologji

Test: Sa shpejt mund ta gjeni njeriun merimangë?

Jemi të bindur se njerëzit janë akoma më inteligjentë sesa makineritë. Dhe ne mund ta provojmë këtë për ju.

Por sa shpejt do arrini ta gjeni njeriun merimangë, ndryshe nga ai që duket në fotografi.

Përgjigja: Rreshti i dytë, imazhi i tretë nga e djathta.


TË NGJASHME